Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой,къде и кога е бил войник?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз да се включа: 1981-1983 г., Карлово, танковата бригада, радиотелеграфистче. Малеее, това било преди трийсетина години. Пък сякаш вчера беше
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

1999-2000г Новобрански център в Казанлак и после Топографско поделение в Троян
      Mercedes C 200 compressor

Comment

68050-Челопечене, 01.98-ма-01.99-та. клати*урец, охр, шофьор на командира на батальона.......... разжалван и заточен в едно Трънско село, после и в гората над Ботевград .
        Какви спомени ме връхлитат....................още сънувам някакви "глупости".
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

От 07.01.1998 първите 3 месеца бях в школата в Плевен - 5-ти батальон, 1-ва рота (сапьори). След това, от началото на м. април бях прехвърлен към сапьорния батальон в Кърджали. Там дойде и уволнението - в началото на октомври.
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Димитър Натов от Бургас

попаднах случайно на текста - с Митко сме първи братовчеди.

Comment

не съм одил,сакаха да ме вкарат през 1996 после 97 ма им бегах,хвърлих си здравният картон па ми давиха дубликат и него хврълих,разиграваха ме по некви комисий в дали съм добре в Военна болница,не ходех на призовки ми пращаха и и ми взеха паспорта още зеленият през 1999 та,викнаха куки и ме заведоха с кордон в окръжието 8-мо,аз и от там избегах от окръжието клекнах свих якето на кълбо и минах под прозореца на дежурният той гледаше един черно бял телевизор Юност...на Пънчарево кълве каракудата май месец тия па ше ме пращат войник луди ли са?много неприятности имах с тия хора много беха упорити,чак блока ми заградиха с една лада Нива и една Уазка като избегах пред входа спреха братче нагазиха тревните площи и алеята и ме заградиха-военно положение...ама аз през люк на мазетата айде възел и на палатка 1 седмица и ноу канекшън уит дис намбър...та и аз съм ходил в казармата наполовина де.

Comment

От септември 1994 до март 1995 кашик в Дупница,стрелбаи с от Макаров до РПГ за каквото се сети човек,от март 1995 до март 1996 мерач на 100 мм противотанково оръдие противотанкова артилерия Самораново,от септември 1995 до уволнението ОГВС,по време на изпълнение на служебните си задължения чупих 4 вратни прешлена ама гадовете не искаха да ме уволнят
                п.п. Наскоро разбрах че взводният ми командир в Дупница л-т Е.Гущеров се подвизава като народен депутат та се сетих за думите на един мой приятел от взвода ,,Мечтата на всяко гущерче е един ден да стане голям крокодил.".
                Last edited by Кайо; d.m.y г., 02:28.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Айде да се включа и аз.Понеже бях приет и в Долна Митрополия и в Медицинския,а показах на военните трипръстова комбинация и те ми го зачукаха 2 години на границата.1988-90г. граничар.3м школа за бацил в Петрич и до УВО-то,застава "Победител" на Драгоманския граничен отряд.Абе горскят,дето ви вардеше да не бягате от убавото
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Като гледам май само аз съм минал леко.Отлагах до последно....на 26 години служих 6м от който 45 дни във новобрански център Военноморското Варна,останалото време около Бургас малко преди Атия.Беше като курорт.
                    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                    156 1,8ТS-99 ......
                    EX
                    159 1,9 JTD-08

Comment

1998-1999...Връшка чука....ейй още го мразя ст.Станчев...
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

От 20. 09.88г. до 30. 08.90г. в Ямбол (Кабиле), доста време но весело
                        A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          първо 10 месеца в Русе - санитарната школа във Военна болница Русе,...
                          И аз искарах там едно бебе време, единственото смислено време от тия близо 4 г в които служих. Не помня годината коя беше. После ---- ВМБ Варна, 1-ви дивизион.
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Егати и темата,
                            Чете младото поколение и се чуди "абе на тия дъртите кво им е текнало ? Ква сужба , кви 5 лева"
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                              Като гледам май само аз съм минал леко.Отлагах до последно....на 26 години служих 6м от който 45 дни във новобрански център Военноморското Варна,останалото време около Бургас малко преди Атия.Беше като курорт.
                              Спирка моряк ? коя година това
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex
                              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                                Егати и темата,
                                Чете младото поколение и се чуди "абе на тия дъртите кво им е текнало ? Ква сужба , кви 5 лева"
                                Тия младите да не се засягат.....но незнаят за какво иде на реч....кофти времена но прекрасни спомени....имаше нещо хубаво все пак....въпреки простотията..
                                Поздрав за всички, който не са скатали службата:
                                http://www.vbox7.com/play:mf503337
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X